Voor elke communicatievraagstuk is een geschikte oplossing die helpt je organisatiedoelstellingen te verwezenlijken

Met De Wilde Contentmarketing help ik bedrijven en organisaties met hun contentmarketing: van strategie en advies tot contentcreatie en uitvoer. Ik bedenk én maak professionele redactionele content volgens de journalistieke methode die jouw organisatiedoelstellingen helpt bereiken. Lees hieronder waarmee ik je kan helpen.

Strategie, advies en uitvoer

Al je communicatie- en marketinguitingen vloeien voort uit een strategie die je organisatiedoelstellingen ondersteunt. Helaas zit er in de praktijk maar al te vaak geen idee of plan achter marketing- en communicatie-uitingen. Ik help je met het opstellen van een strategie en de uitvoer ervan.

Vraag achter de vraag blootleggen
De eerste stap is de bestaande strategie tegen het licht houden als die er is en knelpunten signaleren. Vaker gebeurt het dat er geen strategie ligt en er content gemaakt wordt zonder plan, ‘omdat het moet’. Op basis van de bedrijfsstrategie en gesprekken met veel vragen komen we achter het echte vraagstuk. Dan volgt een communicatieplan met een daaraan gekoppelde marketing en communicatiestrategie.

Als het plan af is presenteer ik het en kan er een keuze worden gemaakt in de uitvoer van de nieuwe of aangescherpte strategie. Ook bij de uitvoer van de strategie kan ik je helpen.

Neem contact op
Op de foto presenteer ik het strategisch marketing- en communicatieplan voor adviesbureau KokxDeVoogd aan de collega’s.
Aan het IJ in Amsterdam, waar ik graag kom voor inspiratie in mijn werk.

Interim werkzaamheden

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging of extra uitbreiding van je communicatie- of marketingteam? Ik help je uit de brand. Met mijn kennis en ervaring ben ik direct inzetbaar om content te maken, communicatieadvies te geven of een strategie op te stellen.

Snel resultaat boeken
Mijn ervaring binnen de marketing en communicatie is breed. De basis ervan ligt in de journalistiek dus het schrijven en het maken van professionele redactionele content is iets wat mij goed ligt. Daarnaast heb ik ervaring met webredactie, communicatieadvies, crisiscommunicatie, contentmarketing, pr en projectmatig werken.

Deze diverse rollen heb ik voor veel verschillende bedrijven en organisaties mogen uitvoeren waardoor ik snel resultaat kan boeken.

Neem contact op

Kennisoverdracht en coaching

Binnen veel bedrijven en organisaties is er te weinig tijd en te weinig expertise in huis voor de uitvoer van een marcomstrategie. Met mijn ervaring als docent en coach help ik je betere en professionelere content maken wat zorgt voor een betere online zichtbaarheid bij je doelgroep en klanten.

Kennis overdragen
Ik deel mijn redactionele kennis en geef schrijftips zodat jouw team zelf blogs, LinkedIn-posts of een nieuwsbrief kan maken. Naast inhoudelijke kennis leer ik je ook hoe je het maken van content kunt volhouden en er plezier in krijgt. Achterliggend weet je wat het nut en noodzaak hiervan is en zie je direct resultaat: online zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Naast workshops kan ik ook een poos meewerken en coaching bieden op het gebied van content maken.

Samen met Marlies Dinjens ontwikkelde ik de online schrijfcursus schrijven voor je doelgroep. En ook hebben we samen een bedrijf dat kwartetspellen maakt voor gemeenten, woningcorporaties en het onderwijs.

Neem contact op
Workshop content maken met het team van Spaarne Labs.